Wie is Fiona Pieters

  • Home
  • Wie is Fiona Pieters
about-img

Wie is Fiona Pieters

Fiona Pieters-de Regt is de oprichter en eigenaar van FPR Training. Lesgeven zit eigenlijk altijd al in haar bloed. Eerder gaf ze al muziek- en zwemles en later gaf ze ook salsales. Na jarenlange ervaring binnen het bankwezen in diverse functies van advies tot commercie en van operationele tot managementfuncties, wilde ze haar passie om anderen te laten leren uitbreiden.

Een leven lang leren

Dagelijks was Fiona bezig met vaardigheidstrainingen, zoals gesprekstechnieken en coaching. Na het volgen van diverse opleidingen, cursussen en stages, is ze in 2013 voor zichzelf gestart. Ze rondde de opleiding voor Professioneel Trainer bij ICM Opleidingen & Trainingen af met goed resultaat. Ook is ze in het bezit van een DISC-certificering en lid van NOBTRA. Fiona heeft van haar passie haar werk kunnen maken!

Waar staat FPR Training voor?

FPR Training staat om te beginnen voor ‘For Perfect Result’. Echter, Fiona richt zich in eerste plaats op het juiste proces, de juiste training en het resultaat komt dan vanzelf. Daarnaast staat FPR Training óók voor Fiona Pieters-de Regt.