Kernwaarden

about-img

Kernwaarden

Binnen FPR Training werk ik vanuit 4 kernwaarden, namelijk: aandacht, ontwapenend, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Dit zijn de belangrijkste waarden binnen mijn bedrijf, ze laten zien waar FPR Training voor staat.

Aandacht

Voor een training verdiep ik me goed in mijn opdrachtgever. We nemen daarna samen stappen! Ik vind het fijn om daar een bijdrage aan te leveren en om te merken dat daar concreet resultaat uit voortkomt. Ik laat iedereen in zijn waarde en vind wederzijds respect heel belangrijk.

Ontwapenend

Door een ontspannen sfeer, stellen deelnemers zich open op. Dit komt tot uiting in mijn kernwaarde ‘ontwapenend’: toegankelijk en hartelijk. Door de juiste vragen te stellen, kun je iemand de spiegel voorhouden én laten barsten. Wat ik hiermee wil bereiken? Bewustwording!

Persoonlijke ontwikkeling

Ik ben van mening dat je nooit te oud bent om te leren, zolang je het zelf maar wilt. Ik denk in mogelijkheden en houd de spiegel voor. Je zult een bedrijf of organisatie moeten blijven ontwikkelen om mee te kunnen blijven doen. Stilstaan is achteruitgang. Ik ga voor resultaat en vooruitgang.

Plezier

Ik vind plezier hebben in leren heel belangrijk. Wanneer je er plezier in hebt, blijft de materie beter hangen. En leren moet ook gewoon leuk zijn! Ik hou van humor en afwisseling en denk in mogelijkheden en oplossingen. Daarom maak ik gebruik van creatieve werk- en spelvormen.