FPR Training 10 jaar: nieuwe huisstijl & website

blog

FPR Training 10 jaar: nieuwe huisstijl & website

Een bijzondere mijlpaal: FPR Training bestaat dit jaar 10 jaar. Achter de schermen ben ik al een tijd bezig met de voorbereidingen op dit jubileum... Onder andere met deze website én een gloednieuwe huisstijl!

Huisstijl op maat

Of deze nieuwe huisstijl nodig was? Ik vond van wel! Het is een huisstijl die helemaal past bij deze tijd. Hij is professioneel en helemaal op maat voor mij gemaakt. Mijn oude logo, met de puzzelstukjes, heeft plaatsgemaakt voor een logo met hexagons (zeshoeken). Dit zijn bouwstenen met gelijke hoeken. Door beweging vormen de hoekpunten van de hexagon steeds weer een splitspunt voor een nieuwe richting. En de witte transparantie over de hexagons zorgt meer diepte, wat staat voor het kijken vanuit verschillende invalshoeken. Past precies bij FPR Training, vind je niet? Ook over het kleurgebruik is nagedacht: groen staat voor vernieuwing, geel voor geluk, plezier en zelfvertrouwen en blauw staat voor intelligentie, stabiliteit en vertrouwen.

Dankbaar!

Ik kijk met trots terug op de afgelopen 10 jaar. Dankbaarheid staat hierin centraal: ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten me geven en voor alle mooie opdrachten die ze me gunnen. Vol enthousiasme ga ik de volgende 10 jaar tegemoet, uiteraard met de vertrouwde kwaliteit die je van me gewend bent. Samen halen we het beste uit jou én je team.