Mijn kernwaarde: plezier! Zo belangrijk in mijn vak.

  • Home
  • Uitgelicht
  • Mijn kernwaarde: plezier! Zo belangrijk in mijn vak.
blog

Mijn kernwaarde: plezier! Zo belangrijk in mijn vak.

Tijdens het kernwaardentraject kwam ik achter de eigenschappen en drijfveren die laten zien waar FPR Training voor staat. In dat lijstje mogen ‘ontwapenend’ en ‘persoonlijke ontwikkeling’ zeker niet ontbreken. Óók de waarde ‘plezier’ past mij en mijn bedrijf als een jas.

Er zijn veel dingen die ik ontzettend belangrijk vind wanneer ik een training of coachingsessie verzorg. Bijvoorbeeld een veilige en ontspannen sfeer. Wat ook erg hoog op mijn lijstje staat is plezier! Wanneer je plezier hebt in je werk, ervaar je minder stress én krijg je meer motivatie. Alleen dit is al zo veel waard, toch?

Leren moet leuk zijn

Ik ben meestal vrolijk, positief en enthousiast en ik vind plezier in leren heel belangrijk. Wanneer je er plezier in hebt, blijft de materie beter hangen. Maar leren moet ook gewoon leuk zijn! Ik hou van humor en afwisseling en denk in mogelijkheden en oplossingen. Zowel privé als tijdens mijn trainingen. Mensen houden niet van alleen maar luisteren, daarom maak ik gebruik van creatieve werkvormen en spelvormen. Denk bijvoorbeeld aan lego en levende modellen. Het lijkt soms niet direct te maken te hebben met de kwestie op dat moment, maar later wordt wel duidelijk waarom we dat gedaan hebben.

Energie

Mijn vak als trainer en coach is ontzettend mooi en geeft me zoveel energie. Het brengt me op prachtige plekken, zowel binnen Zeeland als ver daarbuiten. Zoals Amersfoort, daar gaf ik laatst 2 dagen workshops en in Akersloot, Nieuwerkerk aan de IJssel en Zwolle verzorgde ik trainingen. Ook was ik op klantbezoek in Nieuwegein en organiseerde ik voor een klant een teambuilding de Biesbosch. Dat zorgt voor zoveel plezier en daar ben ik mijn klanten ontzettend dankbaar voor!

Heb jij nog plezier in jouw vak of kun je wel wat hulp gebruiken? Maak eens tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Jouw ontwikkeling is mijn passie.