Open trainingen

Timemanagement

Timemanagement<br><br>

Heeft u het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Heeft u het permanent druk en heeft u het gevoel dat u wordt geleid door de waan van de dag? In deze training leert u structuur aan te brengen in uw werkdag door het stellen van heldere doelen, beter plannen en het bepalen van prioriteiten. U krijgt meer inzicht in uw eigen manier van werken, waardoor u meer grip zult hebben op uw tijd. U gaat naar huis met concrete tips & tools.


Datum:
6 december 2019

Lees meer  

Functioneringsgesprekken voeren

Functioneringsgesprekken voeren

In deze training leert u hoe u functioneringsgesprekken op een inspirerende én resultaatgerichte manier kunt voeren. Wilt u weten hoe u een gesprek goed opbouwt? Wilt u leren op een prettige en duidelijke manier de confrontatie aan te gaan met uw medewerker? Na deze training bent u in staat met meer zelfvertrouwen functioneringsgesprekken te voeren. De prestaties evenals de motivatie van uw medewerkers zal hierdoor worden verhoogd.

Datum:
Voorjaar 2020

Lees meer  

Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen

Feedback is één van de belangrijkste vaardigheden in communicatie. Met goede feedback houd je elkaar scherp, help je elkaar om betere resultaten te bereiken en bouw je aan goede realties. Vindt u het lastig om op een effectieve manier feedback te geven? Wordt er meer óver elkaar dan mét elkaar gepraat? Wilt u leren uw bewoording zo te formuleren dat een ander hiermee aan de slag kan? Dan is deze training uitermate geschikt voor u.


Datum:
Voorjaar 2020

Lees meer  

Effectief vergaderen

Effectief vergaderen<br><br>

Vindt u dat vergaderingen te vaak plaats vinden, geen nieuwe inzichten brengen of afleiden van het echte werk met onduidelijkheden en ongemotiveerde deelnemers tot gevolg? Vindt u dat vergaderen anders kan? Meldt u dan nu aan voor de training effectief vergaderen.

Datum:
28 november en 12 december 2019

Lees meer