Een mooie aanvulling op het team van Polderdijk en Partners

Polderdijk en Partners is een bureau voor training, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Sinds twee jaar werk ik frequent samen met dit mooie bedrijf van Wilma Polderdijk. Samen met andere trainers en coaches ontwikkelen, organiseren en verzorgen we o.a. trainingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten voor klanten. Een mooie wissel- én samenwerking.

‘Een paar jaar geleden was één van onze trainers aan het werk bij een grote klant van Polderdijk en Partners. Na afloop van de training sprak een deelnemer hem aan en tipte hij ons om eens kennis te maken met Fiona, omdat zij wellicht wel wat voor ons kon betekenen. Op dat moment kende ik Fiona en haar bedrijf FPR Training nog niet. Ik heb me erin verdiept en zag dat Fiona in Zeeuws-Vlaanderen woont en werkt. Aangezien een groot deel van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen zit, leek me dit een goede match. Ze kent tenslotte de ‘cultuur’ van de bedrijven. Ik heb contact met haar opgenomen en kort daarna spraken we af.

Potentie voor Zeeuws-Vlaamse klanten

Tijdens onze kennismaking hadden Fiona en ik gelijk een klik. Dat vind ik heel belangrijk. Iemand moet kundig zijn, maar moet ook aansluiten bij de manier waarop ik onze trainers graag voor de groepen heb staan. Niet alleen haar positiviteit en enthousiasme spraken me aan, ook haar aanpak en trainingsprogramma’s deden dit. Ik zag de potentie om haar in te kunnen zetten bij onze Zeeuws-Vlaamse klanten én daarbuiten.

De juiste eigenschappen

Bij Polderdijk en Partners vinden we het belangrijk om perfect aan te kunnen sluiten op de vraag en wensen van de klant. We kijken altijd nauwkeurig om welke klant het gaat, wat de vraag precies is en waar de behoefte ligt. Vervolgens kijken we welke trainer het traject kan verzorgen én aansluit bij de cultuur van het bedrijf. We zetten Fiona zeer regelmatig in. Vrijwel iedere maand verzorgt ze wel een training of persoonlijk coachingstraject vanuit Polderdijk en Partners. Ze past goed in de samenwerking binnen ons bureau omdat haar werkwijze aansluit op die van ons en omdat ze de eigenschappen heeft die wij zoeken in een trainer: krachtig, praktisch, persoonlijk, flexibel en kundig!

Zorgvuldig en juiste opbouw

Fiona heeft zichzelf ontwikkeld tot een kundige, praktische enthousiaste trainster. Ze is resultaatgericht en richt haar programma’s in met de juiste opbouw en zorgvuldigheid. De focus binnen de groepstrainingen ligt op persoonlijke aandacht, inzichten en praktisch oefenen. Dit levert uiteindelijk gedragsverandering op en dat is wat we willen bereiken. Dat doet ze goed en dat vind ik niet alleen, maar krijgen we natuurlijk ook terug van onze klanten. Bij Polderdijk en Partners hechten we veel waarde aan de evaluatie van onze trainingen. Uit deze evaluaties blijkt dat ook de trainingen en coachtrajecten van Fiona heel goed ontvangen worden. Ze scoort hier bovengemiddeld…

Een goede aanwinst

Wat ik het leukste vind aan onze samenwerking is de fijne wisselwerking. Het levert ons allebei mooie dingen op. Ik merk dat Fiona onze samenwerking leuk vindt en graag nieuwe opdrachten van ons krijgt. Aan de andere kant is Fiona een goede aanwinst en van toegevoegde waarde voor ons bureau. Op deze manier kunnen we nóg beter aansluiten op de vragen en wensen van onze klanten. We zijn blij met elkaar en dat mag gezegd worden!’

 

Foto: Suzan Fotografie