Coachend leidinggeven

Bij FPR Training zijn de trainingen weer in volle gang. Maar wat speelt er dit najaar bij mijn klanten? Op dit moment is er veel vraag naar de training ‘Coachend leidinggeven’. De wereld om ons heen verandert snel en binnen organisaties zijn er ook veranderingen. Daarnaast worden er nu andere eisen aan leidinggevenden gesteld dan jaren geleden.

Motiveren en inspireren

Wat maakt iemand een goede leidinggevende? Wat zijn eigenschappen die passen bij een coachend leidinggevende? Succesvolle leidinggevenden instrueren, motiveren en inspireren individuele medewerkers én verbinden medewerkers met elkaar en met de klanten. Met name de soft skills, de communicatiekant en het managen van de mensen op de werkvloer is hierbij van groot belang. En laat daarbij echt mijn passie liggen, het communicatiegedeelte… Daar valt zoveel winst te behalen!

Handvatten voor in de praktijk

Tijdens de training ‘Coachend leidinggeven’ geef ik leidinggevenden handvatten om mee aan de slag te gaan in de praktijk. Want, hoe breng je als leidinggevende zijnde je medewerkers naar een hoger niveau? Hoe zorg je voor motivatie en inspiratie? Tijdens de training leer je hoe je het gesprek kunt aangaan met je medewerkers, hoe je je medewerkers meekrijgt én hoe je samen doelen kunt bereiken.

Training op maat

Voorafgaand aan de training vraag ik, door middel van een intake, aan de deelnemers waar zij behoefte aan hebben. Dit naast de doelen vanuit de organisatie. Wanneer dit nog niet in het programma behandeld wordt, verwerk ik dat in de training. Dat doe ik overigens altijd… De inhoud wordt volledig afgestemd op de vraag van de opdrachtgever én de deelnemers samen, zodat een leertraject daadwerkelijk iets toevoegt. De training is dus echt maatwerk.

Wil je meer weten over de training of weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem gerust eens contact met me op! Je kunt me bereiken op 06-53376130 of via de mail: info@fprtraining.nl.