Alles weer als vanouds!

Eindelijk hebben we de coronaperiode achter ons kunnen laten. Zo enorm fijn dat we met z’n allen weer vooruit kunnen kijken. Waar ik het meeste naar uitkijk? Dat alles weer live kan en dat alle werkvormen weer mogelijk zijn.

Dat we weer teruggaan naar het normale leven, dat is te merken aan het aantal aanvragen en opdrachten dat ik binnenkrijg. Mijn agenda loopt over, heerlijk vind ik het! Je merkt dat leertrajecten, trainingen en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling weer uit de ijskast zijn gehaald. Een ontzettend positieve ontwikkeling.

Extra genieten van live momenten

Nu alles weer live kan, zijn er bepaalde dingen waar ik extra van geniet… Bijvoorbeeld van de lachende gezichten, de spontane gesprekjes tijdens de pauze, dat er weer met wisselende subgroepen gewerkt kan worden, van het zien ontwikkelen van deelnemers, de uitdaging én de gezelligheid. Want ondanks dat er hard en serieus gewerkt wordt, is het ook gezellig tijdens de trainingen. Ik vind het belangrijk dat leren leuk is!

Zelfs aanvragen van ver buiten Zeeland

Waar ik óók energie van krijg is van nieuwe opdrachten bij bestaande klanten, die de toegevoegde waarde van de trainingen al hebben ervaren. Van opdrachten voor nieuwe opdrachtgevers en van het ontvangen van aanvragen van potentiële opdrachtgevers ver buiten Zeeland. Van het mogen uitbreiden van opdrachten én het zelf blijven ontwikkelen. Ik krijg zoveel energie van mijn werk, dat het niet aanvoelt als werken.

Veilige leeromgeving

Wat me tijdens de coronaperiode des te duidelijker is geworden, is dat het zo belangrijk is om te doen wat je graag doet. Ik vind zelf bijvoorbeeld het creëren van een veilige leeromgeving voor de deelnemers aan mijn trainingen superbelangrijk. Ik maak me hier dan ook hard voor, met succes denk ik! Want als je doet wat je graag doet, gaan dit soort dingen vanzelf.