Met een enorme dosis energie weer aan de slag

In 2015 ben ik gestart met FPR Training. Steeds meer klanten, trainingen en nieuwe uitdagingen. Geweldig! Ook dit jaar begon met mooie opdrachten voor bestaande én nieuwe klanten. Nu zijn we beland in de tweede helft van 2019. Na een prachtige zomervakantie, heb ik alweer verschillende coachafspraken, programmabesprekingen en intakes voor nieuwe opdrachten gehad. En een eerste teamtraining! Oh, wat geeft me dat een enorme dosis energie. Ik had al veel zin om te beginnen na de vakantie, nu helemaal!

Genieten

Naast opdrachten voor eigen opdrachtgevers werk ik samen met Polderdijk & Partners. Voor hen werk ik op freelancebasis als trainer voor hún klanten. Heel leuk om te doen. Na het eerste kwartaal ging ik in mei een heel nieuw avontuur aan: de organisatie van mijn eerste open training met als onderwerp timemanagement. Negen cursisten, afkomstig van opdrachtgevers én potentiële opdrachtgevers, namen eraan deel. Wat een succes, echt genieten!

Dankbaar

FPR Training gaat ondertussen van mond tot mond. Dat maakt me trots én vooral dankbaar. Wat vind ik het fijn om nieuwe opdrachtgevers te verwelkomen. Dankzij mijn klanten gaat het zo goed met FPR Training. Dank je wel!

Open trainingen diverse thema’s

Ik heb veel plezier in mijn werk. Na een heerlijke vakantie waarin even helemaal niks moest en ik heb genoten van quality time met mijn gezin, zon, en rust, heb ik zin om er weer vol tegenaan te gaan. Trainingen voorbereiden, coachtrajecten opstarten én, ja het smaakte naar meer, het organiseren van nieuwe open trainingen.

Timemanagement, functioneringsgesprekken, feedback geven/ontvangen én effectief vergaderen

Op 26 september en 7 oktober geef ik respectievelijk een open training timemanagement en functioneringsgesprekken voeren. Op 24 oktober staat feedback geven en ontvangen op de agenda. 28 november en 12 december sluit ik het jaar af met de open training effectief vergaderen. Dat, in combinatie met verschillende coachtrajecten en tal van interne trainingen bij bedrijven, zorgt ervoor dat ik lekker bezig ben.

Nieuw programma

Naast alles wat gepland staat wil ik de komende maanden een nieuw programma ontwikkelen over het omgaan met oplopende emoties en dreigend gedrag tijdens gesprekken. Zowel met klanten als met collega’s. Wat voor vormen zijn er? Wat doet het met jou? En hoe ga je ermee om? Binnenkort meer informatie!