Open trainingen

Assertief communiceren

Assertief communiceren<br><br>

Mist u soms net dat stukje zelfvertrouwen om tijdens een bijeenkomst uw mening en ideeën naar voren te brengen? Herkent u het gevoel dat u soms dichtklapt tijdens een discussie? Vindt u het lastig om nee te zeggen of uw grenzen aan te geven? Als je in staat bent assertief te reageren, vergroot je de kans om je doelen te bereiken. Door een juiste benadering kun je plezierige relaties met anderen opbouwen, waarin wederzijds respect centraal staat.Datum:
Najaar 2021

Lees meer  

Timemanagement en planning

Timemanagement en planning<br><br>

Heeft u het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Heeft u het permanent druk en heeft u het gevoel dat u wordt geleid door de waan van de dag? In deze training leert u structuur aan te brengen in uw werkdag door het stellen van heldere doelen, beter plannen en het bepalen van prioriteiten. U krijgt meer inzicht in uw eigen manier van werken, waardoor u meer grip zult hebben op uw tijd. U gaat naar huis met concrete tips & tools.
Datum:
Voorjaar 2022

Lees meer  

Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit

Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit

Weet u vaak na afloop pas wat u eigenlijk had willen zeggen en hoe u had willen reageren? Gaat u soms lastige situaties uit de weg en vindt u het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en uw grenzen aan te geven? Wilt u steviger in uw schoenen staan en meer voldoening en energie uit uw werk halen? Aan de hand van prikkelende, creatieve en interactieve werkvormen leert in deze training hoe u beter tot uw recht komt door uw tijd en grenzen aan te geven en te bewaken, uw mening helder te communiceren en uw sterke kanten te ontwikkelen.

Datum:
15, 29 maart en 12 april 2022

Lees meer  

Functioneringsgesprekken voeren

Functioneringsgesprekken voeren<br><br>

In deze training leert u hoe u functioneringsgesprekken op een inspirerende én resultaatgerichte manier kunt voeren. Wilt u weten hoe u een gesprek goed opbouwt? Wilt u leren op een prettige en duidelijke manier de confrontatie aan te gaan met uw medewerker? Na deze training bent u in staat met meer zelfvertrouwen functioneringsgesprekken te voeren. De prestaties evenals de motivatie van uw medewerkers zal hierdoor worden verhoogd.Datum:
Najaar 2021

Lees meer  

Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen

Feedback is één van de belangrijkste vaardigheden in communicatie. Met goede feedback houd je elkaar scherp, help je elkaar om betere resultaten te bereiken en bouw je aan goede realties. Vindt u het lastig om op een effectieve manier feedback te geven? Wordt er meer óver elkaar dan mét elkaar gepraat? Wilt u leren uw bewoording zo te formuleren dat een ander hiermee aan de slag kan? Dan is deze training uitermate geschikt voor u.


Datum:
Najaar 2021

Lees meer  

Effectief vergaderen

Effectief vergaderen<br><br>

Vindt u dat vergaderingen te vaak plaats vinden, geen nieuwe inzichten brengen of afleiden van het echte werk met onduidelijkheden en ongemotiveerde deelnemers tot gevolg? Vindt u dat vergaderen anders kan? Meldt u dan nu aan voor de training effectief vergaderen.

Datum:
Najaar 2021

Lees meer