Coaching

Als bedrijf heeft u te maken met verschillende medewerkers met verschillende opleidingsvraagstukken. Het coachtraject van FPR Training is volledig afgestemd op de leerwens van de persoon die gecoacht wordt (de coachee). De coaching gebeurt 1-op-1, waarbij de aandacht alleen op u is gericht. Bovendien beslaat een coachtraject een langere periode met persoonlijke begeleiding waardoor het geleerde beter blijft hangen.

Hoe gaat FPR Training te werk?

Eerst vindt er een afspraak plaats tussen uw bedrijf en FPR Training. We bespreken de leerpunten en de mogelijkheden van u of uw medewerker (de coachee).

Vervolgens komt FPR Training met een vrijblijvend voorstel met de leerdoelen, het begeleidingsvoorstel en het investeringsoverzicht.

Na akkoord van het voorstel volgt een intakegesprek met de coachee. In het intakegesprek bepaalt de coachee of er een klik is met de coach. Indien dit niet het geval is kan het vervolgtraject kostenloos worden geannuleerd. In dit geval worden enkel de kosten van het intakegesprek in rekening gebracht.